Hvad en Tysk Jagtterrier også er, når den ikke er på jagt.

 

 En TJT. er jo meget glad for at være en del af familien og vi høre jo om mange sjove historier fra dem vi har solgt hvalpe til og andre også. Den er jo ofte legetøj for børnene og lige så skarp den er, for rovvildt, lige så kærlig kan den være for børn og voksne.

Så hvis der er nogen der har sådan billeder, kunne det jo være sjovt at få dem med på denne side.

 

 

 

      

 

Dette billede er af den første terrier jeg købte i 1978,af en Skytteelev på Gyldensteen, Anders Nygård som havde fået lov at tage sin hund med fra Bornholm, det var jo ikke normalt man måtte det , men en hund med særlige evner, så kunne den godt bruges. Den fik så et kuld hvalpe hvor jeg så købte  Rikke. Det blev så starten på et liv med Jagtterier og det har jeg aldrig fortrudt. Rikke var en fantastisk god og børnevenlig hund, men blev desværre kun tre år. Som man kan se på billedet havde vores piger meget fornøjelse af hende.

           

Vores barnebarn Noah er meget glad for at tumle med hundene,og de nyder det.

Her er det Anker ogTrille

 

           Dette er Egenseskovens Smut, fra 1995 hun var ejet af Henry Hansen. Hun var helt vild med at sidde på denne tandem cykel sammen med Jacob og cykle ture.

Dette er Egenseskovens Tyson, han var en fantastisk god hund, han har apporteret flere hundrede fasaner og smidt mange ræve af grav. Han har også fundet mange bukke, der enten var anskudt eller også faldet hvor man ikke kunne finde dem. Når jeg drev med ham gik der aldrig mange min. før han var på fod af noget, og kom altid hurtigt tilbage igen. Det jeg synes der er sjovt ved dette billede, det er, at en hund, der var så meget jagt i, at han kunne ligge inde ved hønsene, uden at krølle en fjer på dem.

Det er Viktor som var ejet af Arne Post, han er fra 1977 og var Verdensberømt på Fyn. hvis der var nogen der havde en ræv som ikke ville ud , ringede de til Arne Post og så kom han med Viktor. Det var ikke mange han ikke fik ud, det var mest naturgrave han kom i. Han nåede at smide 122 ræve ud, og fik næsten aldrig skrammer, han var en god taktikker, han var sjældent mere end et kvarter væk, før han lige skulle se om vi stadig var der. Det utrolige ved dette billede er, at da jeg tog dette billede da havde Viktor smidt 102 ræve af grav, og så synes han det bare var sjovt at lege med disse store rævehvalpe, prøv at lægge mærke til at han bare vender hovedet væk fra hvalpen. Han blev stamfar til vores stamme, som vi har avlet på siden 1984.